پاور فکر نکنم نیازی باشه . بله خوب کردید گیگابایت گرفتید چون خنک کننده بهتری دارد و هم گارانتی مطلوب .نقل قول:
رم هم پیشنهاد میکنم . یک کیت دوال 8 گیگ بگیرید
kingston hyperx blue 4gb*2
Printable View
پاور فکر نکنم نیازی باشه . بله خوب کردید گیگابایت گرفتید چون خنک کننده بهتری دارد و هم گارانتی مطلوب .نقل قول:
رم هم پیشنهاد میکنم . یک کیت دوال 8 گیگ بگیرید
kingston hyperx blue 4gb*2
یه سوالی چه طور بفهمم اورکلاک شدست یا نه چون جایی خوندم خود ای ام دی اینا اورکلاک کرده داده بیرون درسته
اگر این کارت رو خریداری کرده باشید .بله توسط گیگابایت تقویت و اورکلاک شده است .GV-R726XOC-2GDنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله همینه حالا gta و چند تا بازی سنگین دیگه نصب کنم ببینم چی میشه دیشب دموی فیفا 2015 رو نصب کردم واقعا محشر بود
کارت خوبی هست . فقط به فکر رم باشید حتما . چون بازیهای جدید همه 8 گیگ رو لازم دارند .نقل قول:
اره شاید شنبه برم بازار راستی این (rev. 2.0) و 1 3 چیه تو مادربرد و گرافیک دیدم که مثلا شرکت مادربرد rev 1 داره 2 داره فرقی دارن با هم الان گرافیک من rev 2 هستش راستی الان گرافیک قبلی من چند میارزه همون geforce 440 هست
rev مخفف revison هست . معمولا شرکت سازنده یکسری که اصلاحات روی محصوصلش ایجاد میکنه . هربار این اصلاحات رو انجام میده رویوژن تغییر میکنه .نقل قول:
برای کارتت تاپیک بزن . حدود 200 فکر کنم به فروش بره .
دوست گرامی چناچه از نحوه پشتیبانی آواژنگ در این انجمن رضایت دارید لطفا در این تاپیک اعلام فرماییدنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]